20 05

Віртуальна подорож

20 травня 2024 року у закладі освіти в рамках місячника суспільно-гуманітарних дисциплін та словесності був проведений захід на тему «Віртуальна подорож».

Захід проводили викладач німецької мови Соловкова  Наталія та викладач англійської мови Копитко Світлана. Він проводився на двох мовах, що було цікаво учням, тому що давало можливість активізувати свої навички та уміння у говорінні та аудіюванні.

Захід складався з 4 етапів:

I етап- Відвідування двох туристичних агентств. В ході рольової гри учень 10 групи, Науменко Валерій, замовив тур до Мюнхена, а учень 12 групи, Росицький Святослав, прослухавши інформацію викладача про тури до Лондона і Глазго, вирішив порадитися з рідними перед купівлею квитків.

II етап — На митниці. Під час рольової гри учень 10 групи, Шевчук Назар, разом з викладачем показали, як потрібно проходити митний контроль.

III етап — На каву. На цьому етапі двоє учнів 10 групи, Шацький Іван і Бабич Ігор, виступили в ролі бармена і відвідувача, показавши процес замовлення кави в барі.

IV етап- Підсумок — опитування. На останньому етапі брали участь всі учні. Вони активно відповідали на запитання, що стосувалася отриманої в ході заходу інформації.

Захід підвищив мотивацію учнів до вивчення іноземної мови і подальшого удосконалення своїх знань.