15 05

Курсова підготовка за підтримки програми GIZ Skills4Recovery

15 травня у закладі освіти завершилась курсова підготовка, яка відбулася у рамках проєкту «Швидкі навички до працевлаштування», що підтримується програмою GIZ Skills4Recovery! 

Цього разу мали можливість навчити слухачів двох важливих спеціальностей: «Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» та «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування» зі спеціалізацією на автомобільному транспорті. 

Протягом курсу слухачі отримали не лише теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для успішної роботи в цих сферах. Вони вивчали сучасні методи та техніки ремонту, оволодівали навичками водіння та безпеки на дорозі, а також здобували важливі навички електротехніки. 

Сьогодні з великим задоволенням вручили випускникам курсів заслужені сертифікати та свідоцтва про присвоєння (підвищення) кваліфікації, які стали свідченням їхньої професійної компетентності та готовності до викликів реального ринку праці. 

Ми дуже пишаємось кожним з наших випускників і бажаємо їм яскравого та успішного майбутнього у вибраній сфері діяльності! 

Не проґавте свій шанс! У найближчому майбутньому оголосимо набір на нові курси. Приєднуйтесь до нашої дружної команди та зробіть перший крок до своєї успішної кар’єри разом з нами