16 04

Вікторина «Кращий рихтувальник кузовів «

16 квітня у закладі освіти викладач спецдисциплін Юлія Пасацька провела цікаву вікторину «Кращий рихтувальник кузовів», в якій прийняли участь команди груп 20,21 за професією «Авторемонтник».

Вікторина складалась з п`яти раундів

Перший  раунд «Жестяницькі роботи». Команди  мали дати якомога більше правильних відповідей. 

Другий раунд «Будова кузова». В цьому конкурсі команди показали хто з них краще знає будову кузова легкового автомобіля. Учасники зібрали пазл і на отриманій картинці побачили позначення деталей. До кожного з позначень потрібно було підписати назву навісного елемента кузова.

Третій раунд «Знайди відповідність”.В цьому конкурсі учням необхідно було правильно встановити відповідність між інструментом та видом робіт які ним виконуються. Капітани команд обрали білет з 10 запропонованих, та мали по 2 хвилини на роботу в команді.

Четвертий раунд “Вгадай інструмент”. Учасникам команд було запропоновано  навпомацки розглянути інструмент, який в знаходиться в сумці та сказати що це за інструмент та для чого він призначений.

Останній раунд розв`язування кросворду. 

Здобувачі освіти груп 20 і 21 здійснили невелику подорож у світ професії і перевірили хто з них  найрозумніший, кмітливіший і працелюбний. 

Всі присутні згадали матеріали з курсу «Технології рихтування кузовів»,   весело провели час і отримали масу позитивних емоцій. 

Перемогла команда групи 20.

Бажаємо успіхів!!!