10 04

Профорієнтація

10.04 наші неймовірні викладачі Тетяна Дєдкова, Крістіна Куроченко та Наталія Шаповал вирушили з важливою місією — відвідати Софіївсько-Борщагівський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа I-III ступенів — загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

 Мета нашої поїздки була ясна: допомогти випускникам ознайомитися з нашим коледжем, відкрити для них світ професій та розповісти про умови вступу. Але що найважливіше — подарувати їм порцію натхнення та мотивації на шляху до мрії! 

 Наші викладачі провели захоплюючу вікторину, яка запалювала у душах майбутніх абітурієнтів вогник пошуку та прагнення до знань! Щиро віримо, що цей день залишиться в їхніх серцях на довгі роки!

 Щира подяка адміністрації Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа I-III ступенів — загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» за теплий прийом та можливість проведення цього захоплюючого заходу! Особлива подяка заступнику з виховної роботи Катерині Тихонівні за турботу та сприяння у реалізації цієї ініціативи!

Разом ми зробимо більше! Дякуємо за спільність і можливість надихати нові покоління!