27 03

Безкоштовне курсове навчання

«Навчання заради змін»: запрошуємо дорослих на безкоштовні навчальні курси за професією “Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів”

Команда комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації» та ГО «Український професійний розвиток» оголошує набір учасників та учасниць на короткострокові професійні навчальні курси.

Комунальний заклад професійної (професійно-технічної)освіти «Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації»було обрано одним із партнерів проєкту «Навчання заради змін» за результатами відкритого конкурсу.

Команда нашого закладу організує та проведе навчання для  жінок та чоловіків, які хочуть опанувати фах за професією  «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів», часткова кваліфікація:  виконання  діагностування та налагодження електричного та електронного обладнання двигуна.

Проєкт«Навчання заради змін» виконується в межах Програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

Учасниками можуть стати дорослі чоловіки та жінки, які прагнуть здобути нові знання або підвищити свою кваліфікацію за вищезгаданим напрямом. Важливою умовою участі є мотивація учасників та бажання активно і відповідально навчатися впродовж трьох місяців.

Навчання безкоштовне та передбачає часткову фінансову винагороду.

Також в межах проєкту можна отримати фахову психологічну підтримку. Після закінчення навчальних курсів учасники та учасниці отримають сертифікат, що підтвердять їхню професійну компетентність.

Навчання відбуватиметься впродовж 3 місяців  (квітень червень)  за адресою  місто  Київ, вул. Івана Дзюби б.15-А

Щоб зареєструватися на навчання, треба заповнити форму  http://surl.li/rqzgh  до  09 квітня 2024 року. Учасники та учасниці будуть визначені за результатами конкурсу.

 «Ми передбачаємо, що фахівці та фахівчині цього сектору матимуть великий попит на ринку праці. Тому спільні зусилля нашої організації, міжнародних партнерів та профільних навчальних закладів, без перебільшення, є рушієм позитивних змін для економіки країни» — наголошує Оксана Сердюк, локальна координаторкапроєкту,  ГО «Український професійний розвиток»

Довідкова інформація

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на підтримку навчання та перепідготовку кваліфікованої робочої сили в чотирьох секторах економіки, важливих для процесу відновлення: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та сфера послуг. Ця мета досягається через зміцнення спроможності надавачів послуг професійної освіти та покращення умов для надання якісних й орієнтованих на ринок праці освітніх послуг, залучення вразливих груп населення і співпрацю з роботодавцями. Програма реалізується DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Бюджет Програми складає 10 мільйонів євро. Програма Skills4Recovery триває з середини 2023 по середину 2026 року та охоплює Львівську, Вінницьку, Чернівецьку, Київську, Полтавську та Дніпропетровську області.