14 03

Атестація педагогічних працівників

14 березня проведено годину спілкування на тему: «День Добровольців» майстром виробничого навчання Крутій Валентиною. Вшанування  мужності та героїзму захисників  незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, патріотичне виховання дітей та учнівської молоді.

Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. І наш з вами обов’язок пам’ятати про їхній подвиг, пам’ятати про нашу історію, пам’ятати про тих , хто не побоявся взяти в руки зброю і піти боронити рідну землю, та всім, хто протягом вже кількох сотень років завжди, коли виникає загроза для нашої України, сміливо йде в бій за її цілісність та незалежність.

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.