08 12

Міська методична секція викладачів нформатики та інформаційних технологій

08 грудня 2023 року відбулася міська методична секція викладачів інформатики та інформаційних технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на базі комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації» на тему «Використання інформаційно-комунікативних технологій для контролю знань здобувачів освіти в мовах змішаного навчання».
З вітальним словом до учасників міської методичної секції звернулася Вікторія Лук’яненко – в.о.директора КЗП(ПТ)О «Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації». Ольга Гуйда – голова методичної секції викладачів природничо-математичних дисциплін презентувала роботу предметної методичної комісії. Креативні , інноваційні, мотивуючі та захоплюючі ідеї проведення та організації занять представили учасники методичної секції в своїх доповідях:

Гуйда Ольга — викладач математики та інформатики, тема «Використання ігрових технологій для перевірки досягнень знань, умінь та навичок на урках інформатики»

Манукян Олександра — викладач інформатики та інформаційних технологій, тема «Контроль та оцінювання рівня знань, умінь та навичок здобувачів освіти на уроках інформатики в сучасних умовах»

Головою міської методичної секції розглянуті питання щодо методичних аспектів викладання інформатики та інформаційних технологій в умовах сьогодення та методичних рекомендацій щодо викладання предмету у 2023-2024 навчальному році.

Зустріч пройшла в дружелюбній, продуктивній, невимушеній атмосфері і отримала позитивні відгуки учасників.