21 11

Захід до 10-ї річниці  Гідності та Свободи

21 листопада для здобувачів освіти був проведений позаурочний захід «Україна – територія гідності та свободи» в межах відзначення 10-ї річниці  Гідності та Свободи викладачками Наталією Решетило та Людмилою Ломачук.

Цицерон сказав: «Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона твоя». Так, ми, українці, — свідомий і відповідальний народ, здатний захищати свою землю, відстоювати свій вибір. 

Майдан – це взірець народного, національного єднання: коли сотні тисяч людей збираються в одному місці, об’єднані єдиною метою, які небайдужі до своєї держави, своєї нації, своєї родини, коли люди борються за краще майбутнє. 

Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух.   Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Вони лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань і норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави.