13 06

Відзнака Міністерства оборони України

13 червня 2023 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулося нагородження освітян столиці за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України, активну волонтерську діяльність.

Відзнакою Міністерства оборони України медаллю «За сприяння Збройним Силам України» було нагороджено в.о. директора КПКАТБМ — Лукʼяненко Вікторію Вікторівну!

Всіх присутніх привітали, побажали витримки та найшвидшої перемоги директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян та голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

Серед нагороджених  працівників галузі освіти — вихователі, вчителі, кухарі, психологи, медичні сестри, методисти та управлінці. Ті, хто за власним бажанням 24/7 надає всебічну допомогу та готовий витратити свої сили, час і талант задля нашої перемоги.

Колектив коледжу дуже пишається нашою керівницею і всіляко сприятиме нашій армії і надалі.

Щиро вітаємо Вікторію Вікторівну!
ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ СТРІЙ 24/7!