24 05

Круглий стіл «Кваліфікаційний центр»

Згідно плану проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти 24 травня – День роботодавця. В Київському професійному коледжі автомобільного транспорту та будівельної механізації був організований та проведений круглий стіл спільно з нашими партнерами та роботодавцями — ТОВ «ВІДІ Автосіті Кільцева» Галина Караваєва, ТОВ «Автокомп Сервіз ЛТД» Руслан Кулагін, СТО ТОВ з іноземними інвестиціями «Volvo Україна» Юрій Щур, ФОП «Горбатовський В.О. «Рено Сервіс Бус» Євгеній Алєксєєв, також на заході були присутні випускники та учні.

Під час зустрічі учасники ознайомилися з діяльністю кваліфікаційного центру професійної кваліфікації «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», навчально-практичного центру «Підготовки фахівців будівельної механізації та електронного устаткування автомобільних засобів» , та роботою коледжу.
Оскільки навчання дорослого населення, є дуже важливим і покликане сприяти набуттю навиків протягом життя, забезпечити зайнятість населення та задовольнити кадрові потреби роботодавців. Наші партнери внесли пропозицію про розширення списку фахівців, які будуть здобувати освіту на базі НПЦ, запропонували провести тренінгові заняття для майстрів виробничого навчання закладу для ознайомлення з обслуговуванням новітньої техніки.
Дякуємо учасникам за візит, активну участь в обговоренні та безцінну співпрацю!
Разом до Перемоги!
Слава Україні!