23 05

З родини йде життя людини

«Родини бувають різними, та найгірше не мати жодної», «Це класно відчувати, що ти комусь потрібна» — так казала головна героїня повісті польської письменниці «Кава з кардамоном» Лінка Барська. 15 травня відзначався Міжнародний день сім’ї.

25 травня саме цій події був присвячений позаурочний захід, який провели викладачки Наталія Решетило та Людмила Ломачук. Здобувачі освіти мали змогу пригадати історію виникнення свята та особливості відзначення Дня родини в України, думки вчених про витоки української сім’ї та походження цього слова.

В міцному «родинному колі» педагогів та учнів, в теплій атмосфері насолоджувалися гуморесками  П. Глазового про родинні відносини, змагалися на кращого знавця своє родини, а також згадували цікаві факти.  Сім’я — найцінніший скарб, який люди можуть мати у житті. Ніяка карколомна кар’єра та золоті гори не замінять підтримки рідного плеча, дитячої посмішки, теплих обіймів. Хочеться побажати  цінувати понад усе свою сім’ю, дорожити кожною хвилиною, проведеною поряд з рідними людьми, ставити сімейний добробут пріоритетом, насолоджуватися близькістю та теплом. Нехай ваші, наші родини будуть здоровими, щасливими,  великими!