12 04

Перше  присвоєння та підтвердження професійної кваліфікації «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» 

12 березня 2023 року у Кваліфікаційному центрі закладу освіти відбулася перша процедура присвоєння та підтвердження професійної кваліфікації «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».  За результатами оцінювання знань, умінь та навичок були визнані результати навчання та  присвоєна повна професійна кваліфікація «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Т.в.о. директора Вікторія Лук’яненко вручила сертифікати про присвоєння професійної кваліфікації 5 здобувачам – працюючим спеціалістам, які пройшли оцінювання й визнання результатів їх навчання, здобутих особами шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти за новою процедурою, визначеною законодавством.

Нова система визнання професійних кваліфікацій передбачає діяльність Кваліфікаційних центрів, які спеціально уповноважені державою через процедуру їх акредитації Національним агентством кваліфікацій за кожною професією.

Створення якісної системи кваліфікацій і її інтеграція у європейську систему стануть важливими кроками для успішної реалізації громадянами України конституційного права на працю як у нашій державі, так і за кордоном.

Якщо Ви працюєте слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів, але не маєте документу, який підтверджує вашу кваліфікацію, можете звернутися до нас для отримання сертифікату.

Ми знаходимося за адресою: м. Київ, вул. Івана Дзюби (Сім‘ї Сосніних), 15А