22 02

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

22 лютого в закладі освіти викладачами Л.Ломачук, Н.Решетило та Л.Андріяновою був проведений виховний захід «2014 -2022. Україна. Небесна Сотня. Війна…». Минуло дев’ять років із того часу, як відлетіла у вирій Небесна Сотня…
20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – Янголів Світла, які 2014 року віддали на Майдані життя, щоб ми вільно жили у нашій країні.
У лютому 2014 року в Криму з’являлися озброєні люди в формі без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю Верховної Ради Криму, Сімферопольський аеропорт, Керченську поромну переправу, інші стратегічні об’єкти, а також блокували дії українських військ.
Конфронтація насильства в Донецькій та Луганській областях розпочалася в середині квітня 2014 року, коли озброєні групи проросійських активістів почали захоплювати адмінбудівлі та відділки міліції у містах Донбасу.
24 лютого 2022 року ми завжди будемо пам’ятати. Скільки б часу не минуло, ті події для кожного українця назавжди закарбуються в серці. Цілий рік уже б’ються горді, незламні захисники, виконуючи священні заповіти своїх батьків — ніколи не коритися ворогам, щоб не були даремними втрачені сотні життів, бо немає в людини нічого дорожчого за рідну землю, за свій край, за свою мову, звичаї та традиції…