16 01

Квест

День Соборності України – свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році.

З цієї нагоди 16 січня викладачем історії Друщенко Світланою Валеріївною та головою учнівського самоврядування Стебівкою Оленою Володимирівною було проведено серед здобувачів освіти ІІ-го курсу історичний квест-гру «Об’єднаймо Україну» з метою поглибити знання здобувачів освіти з історії, українських традицій, духовного багатства України, сприяти вихованню здобувачів освіти у дусі відданості Батьківщині та українському народу на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формуванню у здобувачів освіти високих морально-психологічних якостей — рішучості, наполегливості, дисциплінованості та ініціативності, навичок працювати у команді, згуртованості в учнівських колективах; організації змістовного дозвілля здобувачів освіти нашого навчального закладу.

Пам’ятайте, ви – майбутнє України. А Україна – це ви! Тож своїми здобутками примножуйте її культуру, а своїми досягненнями прославляйте її. Будьте гідними своїх предків, своєї історії, шануйте себе і шановані будете іншими. І нехай вашим девізом у житті будуть слова: «Я – українець, і я цим пишаюсь!!!»