15 12

Запрограмуй себе на успіх

15 грудня у закладі освіти в рамках ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР’ЄРИ практичним психологом Манукян Вікторією було проведено бесіду-тренінг зі здобувачами освіти старших курсів, обговорили  їх бачення успіху, розглянули стратегїї його досягнення.

Кожна людина має бажання бути успішною і щасливою. І це природньо прагнути до кращого, проте мало хто до кінця розуміє, що для цього потрібно.

Тож, хто такі «успішні» люди і що взагалі означає це привабливе слово «успіх»?

Існує безліч книжок, статей, розповідей на цю тему, проте у жодному з джерел немає чіткої інструкції про те, як все-таки мати успіх. Нам щодня нав’язують однотипні образи людей, що досягли здобутків у різних сферах. Це люди здебільшого популярні та відомі, ті, якими надихаєшся і ті, які згодом стають «ідеалами».

Віра в себе і свої можливості, щоденна праця над собою, самоудосконалення, надія на краще, любов до того, чим займаєшся приведе будь-кого до бурхливого тріумфу. Перш за все, успіх – це не кінцева мета, це постійний процес. Це сукупність деяких ознак, які приносять у наше життя приємні емоції і щастя.

Маємо надію, що наші майбутні випускники вмотивовано будуть йти до поставлених цілей і плідно брати участь у розбудові Украіїни.