09 12

Тиждень доброчесності

Ось і підійшов до кінця тиждень доброчесності в Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізації, який тривав з 01 по 09 грудня!
Протягом тижня студенти мали можливість відвідувати лекції, де вивчали важливість даної теми та на практиці демонстрували засвоєний матеріал.

Академічна доброчесність дуже важлива як основа нашої системи освіти. Це центр морального духу в аудиторіях і лекційних залах і ключ до створення компетентних, розумних працівників.  Вона посилює практику чесного оцінювання, оскільки заохочує застосовувати однакові умови написання академічних робіт для різних курсів і предметів. Вона впевнено затверджує вагу освітнього рівня, заявляючи що: «всі роботи, які писав цей студент у цьому закладі, були їх власними. Вони готові показувати приклад нашому суспільству, демонструючи змістовні та правдиві наукові знання!

Дякуємо викладачам за надзвичайно інформативний, корисний та цікавий тиждень.
Зараз саме час зробити значущі кроки для втілення  академічної доброчесності в життя та  підтримати оригінальне мислення в навчанні студентів!