19 02

Пам`яті Небесної сотні

19 лютого 2021  року відбувся захід по  вшануванню героїв Небесної сотні

Вони співали «Ще не вмерла Україна» і вмирали…
Земля тремтіла, під ногами ж – твердь…
Їм янголи обличчя прикривали..
Вони ж під вибухи гранат ішли на смерть…

      Саме їм, героям Небесної сотні, було присвячено захід «В пам’яті вічні їх імена…», що відбувся в закладі  освіти, який підготували та провели викладачі Лариса Андріянова та Людмила Ломачук.
Небесна Сотня. Ті,що віддали життя за кожного з нас. З цими смертями «Слава Україні! Героям Слава!» перестало бути просто вітання. Це і відання шані найкращим, котрі в найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради кращого життя усіх в цій країні, а також і засвідчення справжнього подвигу. Революція добре показала нам хто є хто. Друг пізнається в біді. І часто цими друзями, братами по боротьбі ставали ті, від кого ми цього не очікували. Все стало на свої місця. Що «душу й тіло ми положим за нашу свободу» — це не просто слова з Гімну. Врешті-решт, що Майдан Незалежності-справді те місце, де здобували свою свободу. Це дивне, неймовірне місце, потужна точка енергії нашого народу, де встигли відчути все: і радість, і безвихідь, і горе, і біль, і гордість, і повагу.    
Ми повинні докласти зусиль,згуртуватися, щоб побудувати таку державу, котру бачили в своїх мріях загиблі герої і за котру вони віддали життя. Ці люди-справжні герої! А герої не вмирають! Вони завжди будуть в наших серцях. 
Слава Україні! Героям Слава!!! Слава НЕБЕСНІЙ СОТНІ!!!