07 09

Екскурсія на підприємство

7 вересня 2020 року учні групи Т-2 відвідали Автоцентр «Прага Авто»

Вибір професії – один з найважливіших кроків у житті. Адже займатись тим, що тебе цікавить, приносить радість, — одна  з умов повноцінного й цікавого життя.
Де найкраще навчать діагностувати та усунути неполадки в електронному устаткуванні автомобіля? Звичайно ж у Державному навчальному закладі «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації».
З  метою ознайомлення з майбутньою професією  учні групи Т-2 відвідали Автоцентр «Прага Авто», який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Велика Кільцева, 4. Екскурсію до Автоцентру організувала майстер виробничого навчання – Лариса Петрівна Гензіцька. З екскурсії учні дізналися, що Автоцентр «Прага Авто» працює з 2002 року і представляє марку SKODA.
Також учні побачили сервісні можливості Автоцентру – 12 підйомників в ремзоні, 2 пости електриків, кузовний та цех фарбування, цех встановлення додаткового обладнання й газобалонного обладнання (ГБО). Особливо здобувачів освіти вразив салон де представлені нові моделі автомобілів SKODA.
Щиро дякуємо керівництву Автоцентру «Прага Авто» за цікаву та пізнавальну екскурсію та можливість «занурити» здобувачів освіти у реальні умови функціонування сучасного Автоцентру.