14 02

14 лютого День закоханих

Вже традиційно кожного року відбувається святковий концерт. В День всіх закоханих учні звертаються до покровителя всіх закоханих – Валентина і через творчість розкривають тему кохання та почуттів. 
Концерт переніс глядачів у світ Ромео та Джульєти, де ми спостерігали справжнє, чисте, взаємне, невмируще кохання двох людей.  ‍‍Також ми мали можливість переглянути уривок балету «Лебедине озеро», що не могло не вразити присутніх!  Лунали кращі пісні про любов у виконанні наших талановитих здобувачів освіти
Від щирого серця дякуємо групі №11 які разом з майстром виробничого навчання Дєдковою Тетяною Петрівною та класним керівником Мокрієнко Тетяною Дмитрівною, підготували неперевершену святкову програму! 

Тож у день всіх закоханих від чистого серця хочемо побажати: нехай на душі завжди панує радість, нехай у Ваших серцях поселиться справжня любов і величезне щастя. Бажаємо світлих безхмарних днів і благополуччя. Нехай той, хто шукає кохання — знайде своє щастя, у кого є сім’я і кохана людина — збереже теплоту почуттів і ніжність.