03 12

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Це свято об’єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

03 грудня 2021 р. відбувся захід присвячений Дню Збройних сил України, який підготував та провів викладач предмету «Захист України», учасник АТО – Сергій Шешацький.

Під час зустрічі учні дізналися, що Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Захисники Вітчизни стоять на варті миру і спокою в державі. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню нашої держави, низький уклін нашим колишнім учням Олегу Міхнюку та Андрію Гаврилюку, які ціною власного життя захищали рідну землю, та тим хто боронив Україну знаходячись в АТО – Олександр Власенко та Олег Черниш, хто стояв у витоків створення українського війська, і хто сьогодні захищає нас і наше майбутнє.